Citaverde College

aantal
stemmen
0

prullenbak met 4 vakken

wij hebben een opvallende kliko met 4 vakken waardoor je niet ver hoeft te lopen om afval te scheiden. het is een leuke en makkelijke manier om afval te scheiden.

Lees verder
aantal
stemmen
0

van oud naar nieuw

ons product kan de wereld gaan veranderen omdat we met z'n alle gaan samen werken want als de koper iets inlevert maken wij daar weer een heel mooi en nieuw product van.

Lees verder
aantal
stemmen
10

de gekleurde kliko's

Wij willen de kliko's op school een vrolijker kleurtje geven in de hoop dat mensen beter onthouden in welke kliko hun afval moet. Dit willen wij doen d.m.v een project voor 1ste jaars leerlingen.

Lees verder
aantal
stemmen
0

zwerfaval oplossen

wij gaan ons zwerfaval probleem oplossen met 1 machine die snoepjes geeft als ze flesjes en blikjes er in doen dan staat er 1 vuilnisbak langs met slagboom dat ze pas kunnen gaan als ze de papiertjes in de vuilnisbak hebben gedaan.

Lees verder
aantal
stemmen
4

De Groene Handjes

Beste leerlingen van de middelbaren scholen. Wij zijn de groenen handjes . En gaan een groot probleem proberen te oplossen maar daar bij is wel jullie hulp bij nodig wij gaan een automaat maken waar we blikjes in verzamen met behulp van een trek hak aan de automaat waar je zelf je blikje plet en zo...

Lees verder